Filtrering

PhytoRemedy™
– PUFF’S, WEED, HASH

 

Party, Chill, Health – 100% legal in Europe! 

 

PhytoRemedy™

PhytoRemedy on uusi ja laillinen versio markkinoilla. Kaikista on eri versioita ja sekoituksia eri terpeenien ja makuaineiden sekä vahvuuksien ja vaikutusten kanssa. Olemme tehneet työtä voimalla ja maulla monien asiakkaidemme palautteen perusteella. PhytoRemedyllä on siis jopa 80-90 % vahvuus nykyään ja se tyydyttää vaativimmankin tupakoitsijan.

PhytoRemedy™, ainutlaatuinen kaava ja kaikkien kannabiskasvien terpeenien ja kannabinoidien yhdistelmä. Mikä tekee PhytoRemedy™:stä niin tehokkaan, on niin kutsuttu “Entourage-efekti” – jossa erilaiset kasvit toimivat synergistisesti. Tämä tarkoittaa, että ne toimivat yhdessä, vahvistavat toisiaan ja tarjoavat ainutlaatuisen kokonaisvaikutelman. Vaikutus on paljon pidempi kuin normaali THC ja häviää 3-4 tunnin kuluttua.

Voidaan tilata vain osoitteesta www.cannaone.se

Vastuuvapauslauseke:

Alle 18-vuotiaat lapset eivät saa ostaa tai ostaa Cannaone PENTA-PhytoRemedy™ -tuotteita eivätkä raskaana olevat tai imettävät naiset saa käyttää niitä. Tuotteet eivät sovellu kulutukseen. Tuonti, ostaminen ja käyttö tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla.

Shopping Cart
Search

ATTENTION!

We are updating the webshop, errors may occur