Mikä vahvuus minun pitäisi valita? 

Mikä vahvuus minun pitäisi valita?

Jos olet epävarma, voit aina ottaa meihin yhteyttä! Käytä oikealta löytyvää chattia, lähetä meille sähköpostia tai soita meille.   

5 % (500 mg) öljy on mieto versiomme, joka soveltuu hyvin lievien oireiden hoitoon, päivittäiseksi vitamiinilisäksi tai aloitustuotteeksi, jos et ole aiemmin käyttänyt CBD-öljyä. 

10 % (1 000 mg) öljy on vahvuudeltaan kaksinkertainen ja myyntimenestyksemme. Se on myös suosituksemme, sillä saat tehokkaamman vaikutuksen. Se soveltuu kaikenlaisille oireille ja kaikenlaisiin hoitoihin. 

20 % (2 000 mg) öljy on suunnattu niille asiakkaillemme, joilla on vakavampia haasteita ja enemmän hoitoa vaativia oireita. 

40 % (4 000 mg) öljy on vahvin öljy, jota voimme valmistaa ilman, että öljy ei kristallisoidu ja muutu kovaksi tahnaksi. Viskoosinen ja tummanruskea öljy pohjautuu raakaan ja käsittelemättömään tuotteeseen, eikä sitä lämpökäsitellä. Tästä tulee sen nimi RAW. Tämä versio on suunnattu asiakkaille, joilla on erittäin vakavia haasteita ja oireita, sekä niille, jotka haluavat 100 % luonnollista öljyä. 

Lemmikeille (kissoille ja koirille) olemme valmistaneet erityisen 5 % CBD-version tuoreen lohiöljyn kanssa. 

Yksi pullo sisältää noin 250 tippaa, joka riittää 1–2 kuukaudeksi.  

Shopping Cart
Search

ATTENTION!

We are updating the webshop, errors may occur