Meistä

Keitä me olemme?

Cannaone© on tanskalaisten omistama yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Gibraltarilla. Toimitamme tuotteitamme asiakkaille Suomeen, Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan ja suureen osaan Eurooppaa. Puhumme tanskaa, ruotsia, suomea, saksaa ja englantia ja olemme ylpeitä siitä, että tarjoamme tehokasta ja ammattitaitoista palvelua.

Toimitamme tilaukset yleensä 3 arkipäivän kuluessa Postnordin välityksellä Saksassa sijaitsevalta varastoltamme, eli EU:sta. Tämä tarkoittaa, että tuotteista ei tarvitse maksaa tullimaksuja tai ylimääräistä ALV-veroa!!!

Myymme tuotteitamme verkkokauppamme sekä organisaatiomme kanssa yhteistyötä tekevien mahtavien brändilähettiläidemme ja jälleenmyyjiemme kautta.

Tavoite

Tavoitteemme on levittää sanaa tuotteemme monista upeista ominaisuuksista, auttaa ihmisiä “luonnollisella tavalla” ja tuoda CBD-tuotteet kaikkien saataville budjetista riippumatta. Myymme vain korkealaatuisia tuotteita ja pidämme aina huolen siitä, että hintamme ovat halvimmat. Siksi olemme antaneet tuotteillemme nimeksi CANNAONE!

Haluamme asiakkaidemme olevan tyytyväisiä ja olemme aina valmiita auttamaan ja neuvomaan. Pyrimme pysymään kaukana kiveen hakatuista säännöistä ja näemme mielellämme lisävaivaa. Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Pyrimme vastaamaan kaikkiin viesteihin 3 tunnin kuluessa aukioloaikoinamme. Otathan yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Parhain terveisin,
Cannaone-tiimi

Års erfaring
0
Produkter
0
Glade kunder
0
Lande
0

CSR politik

Vi arbejder på hele tiden at gøre vores produktion, forsendelser og materialer så klimavenlige som muligt og undgår så vidt muligt engangsplastik m.v.

Plastik nej tak
We support

Shopping Cart
Search

ATTENTION!

We are updating the webshop, errors may occur