Annostus ja käyttö 

CBD-öljy ei toimi kuin päänsärkypilleri!

Suosittelemme, että aloitat 2–4 tipalla tai yhdellä kapselilla kahdesti päivässä (aamulla ja illalla). Tämän jälkeen voit 3–5 päivän kuluttua siirtyä käyttämään 3 vakioannosta. Katso annostusvaihtoehdot alta. 

Tämän tuotteen vaikutus vaihtelee suuresti yksilöittäin, joten on tärkeää, että seuraat omia tuntemuksiasi ja omaa reagointiasi ja muokkaat annostusta sen mukaan. 

Huomaa, että tutkimukset ja testit perustuvat yleensä erittäin suureen CBD-saantiin erittäin korkeapitoisen CBD:n käytön myötä. Siksi on syytä olettaa, että vakavampien sairauksien hoidossa tarvitaan enemmän tippoja ja vähintään 20 % CBD-pitoisuus. 

Sivuvaikutukset: ensimmäisinä päivinä voi esiintyä pieniä vatsavaivoja tai mietoa huimausta, muita sivuvaikutuksia ei pitäisi olla. 

Kolme erilaista annostusvaihtoehtoa

Uniongelmien hoito: Tiputa 4 tippaa suuhusi noin 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa.

Pieni annos, eli ns. mikroannos, on 5–20 mg CBD:tä päivässä. Tämä on oikea annos, jos kärsit lievistä uniongelmista, stressistä, mielentilanvaihteluista, jne. – tai jos yksinkertaisesti haluat käyttää päivittäistä ravintolisää. 

Pieneen annokseen suosittelemme CBD-öljyä, joka sisältää 5 % CBD:tä. Tällöin yksi tippa sisältää 1,67 mg CBD:tä. Jos siis otat neljä tippaa joka aamu, saat 6,68 mg CBD:tä. Voit ottaa myös 4 tippaa aamulla ja illalla, joka tekee yhteensä 13,36 mg CBD:tä, tai 4 tippaa aamulla, päivällä ja illalla – yhteensä 20 mg CBD:tä. Kasvata annosta hiljalleen, jotta löydät juuri sinulle parhaiten toimivan annoksen. 

Vakioannos tarkoittaa yleensä 30–100 mg CBD:tä päivässä. Tämä annostus on hyvä, jos kärsit esimerkiksi kivuista, tulehduksista, autoimmuunisairaudesta, ahdistuksesta, masennuksesta, fibromyalgiasta, skleroosista, autismista, IBS:stä tai nivelreumasta.   

Vakioannostukseen suosittelemme yleensä 10 % tai 20 % CBD:tä sisältävää öljyä, jolloin 1 tippa sisältää 3,35 mg tai 6,7 mg CBD:tä. Voit tarkkailla annostuksen vaikutusta, mutta 4 tippaa (10 % tai 20 %) kahdesti päivässä on monien suosikki. 

Suurta annosta suositellaan vakaville ja kivuliaille sairauksille, kuten syöpä, epilepsia, aivoinfarkti, maksasairaudet ja muut hengenvaaralliset sairaudet. Tätä annosta voidaan kuitenkin käyttää myös vakioannoksen alla listatuissa tapauksissa, jos halutaan suurempi vaikutus! Suuri annos on 100–800 mg CBD:tä päivässä. 

Tähän tarkoitukseen suositellaan öljyjä, joiden CBD-pitoisuus on vähintään 20 tai 40 %, jolloin 1 tippa sisältää 6,7 tai 13,7 mg CBD:tä. Tällöin on tärkeää seurata aineen vaikutusta, sillä vaikka CBD:tä ei voi ottaa liikaa, tarkoitus on löytää itselle parhaan olon tuova annostus. Monet suosivat 4–8 tipan annosta 2–3 kertaa päivässä.  

Shopping Cart
Search

ATTENTION!

We are updating the webshop, errors may occur