HHC

HHC – Get high legal

HHC:llä on samanlainen euforinen vaikutus kuin THC:llä. HHC on 100 % luonnollinen ja laillinen tuote

Mikä on HHC?

HHC tai heksahydrokannabinoli on kannabinoidi, jota esiintyy luonnostaan ​​kannabiksessa, mutta vain hyvin pieniä määriä. HHC on uusin kannabiskasvin uute, mutta amerikkalainen kemisti Roger Adams löysi sen jo vuonna 1947.

Eksahydrokannabinoli (HHC) on periaatteessa tetrahydrokannabinolin (THC) hydrattu versio. HHC on noin 70-80 % THC:n tehosta ja on tehokkaampi kuin muut kannabinoidit, kuten esim. CBD.

Cannaonen tehdas käyttää CO2-pohjaista prosessia THC:n uuttamiseen hamppukasvista. Tämä on prosessi, jossa ei käytetä liuottimia tai lämpöä. THC-uute käy sitten läpi hydrausprosessin, joka lopulta tuottaa lopullisen HHC-uutteen.

Onko HHC laillinen?

HHC on THC:n vastakohta, täysin laillinen Yhdysvalloissa ja Euroopassa sekä täällä Skandinaviassa. HHC:tä myydään suurella menestyksellä mm. Yhdysvalloissa, Itävallassa ja Saksassa, mutta se on vielä suhteellisen tuntematon Skandinaviassa.

Vaikutus:

Vaikka HHC ei ole teknisesti THC, sillä voi olla samanlaisia ​​vaikutuksia. Käyttäjät kuvailevat kokemustaan ​​HHC:stä hyvin lähellä THC:tä, mutta lievemmässä versiossa.

HHC:tä on kolme versiota, joista jokaisella on oma vaikutus. Tilaa HHC täältä https://cannaone.fi/tavaroita/hhc-90-sativa-gorilla-glue-vape/

Vastuuvapauslauseke:

Alle 18-vuotiaat eivät saa hankkia tai käyttää HHC:tä. Valmistetta ei saa käyttää raskaana oleville tai imettäville naisille. Tuotetta tulee käyttää varovaisemmin kuin CBD:tä. Käytä pieniä määriä kerrallaan. Autolla ajamista ei suositella.

Shopping Cart
Search

ATTENTION!

We are updating the webshop, errors may occur